Сморгонь.org | О городе | Карта | Погода | Расписание поездов | Фото | Форумы | Чат | Почта | Хостинг

Здравствуйте, Гость ( Авторизация | Регистрация )

ОтветитьСоздать новую темуСоздать новое голосование

> Движение сторонников перемен

yurist
Jun 8 2006, 23:34

Турист
Мои альбомы

Привет всем сторонникам перемен в Беларуси. Надеюсь в Сморгони таких немало. Я знаю, что на площади 19 марта были и сморгонские ребята. Интересно было бы пообщаться в данной теме с такими людьми. Как они видят будущее страны? Что нужно делать, чтобы наступили перемены в политике, экономике?

Пользователь offlineПрофайлОтправить личное сообщение
Вернуться к началу страницы
+Цитировать сообщение
incognito
Jun 10 2006, 09:42

Приезжий
Мои альбомы

Кали Вы аб Смаргони, то тут усё будзе

Вы не адзіныя, хто ў гэтым упэўнены. Калі будзеце збірацца і шушукацца, а не працаваць, то нічога не будзе. Палітыка - гаўно, жыццё - вось што трэба мяняць. Гэтыя змены немагчымыя з-за Лукашэнкі? Разумею... Але трэба каб гэта зразумеў не толькі я, а яшчэ і вялікая колькасць людзей (больш разумных і кемлівых за нас з вамі, як гэта не дзіўна). У мяне складаецца ўражанне, што вы ніфіга не ведаеце нашай паўсядзённасці. Прабачце, магчыма я проста галімы песіміст і дурань; нічога не ведаю пра вашыя планы, але калі казаць пра тое, што я ведаю - мне здаецца гэтага мала, каб нешта памяняць. Мне спадабалася назва топіка - я і не думаў, што тут ізноў пра дыктатуру... Прабачце, мусіць такім як я не трэба пісаць у гэткіх тэмах.
+Цитировать сообщение
incognito
Jun 10 2006, 14:41

Приезжий
Мои альбомы

Можаце дапамагчы?

Ваша праўда - крытыкаваць можа кожны... І сапраўды - дзе інакш можна дамовіцца аб сумесных дзеяннях як ні на семінары? Гэта ўсё правільна, але не пра мяне. Даруйце за дарэмна калыханае паветра. Дзейнічайце!
     Я спрабаваў дапамагаць ў гэтай галіне, але атрымалася мякка кажучы не вельмі плённа. Няма ад мяне ніякага толку - гэта шмат хто зазначае. :)
+Цитировать сообщение
ELZA
Jun 13 2006, 17:08

затаилась на время..
Мои альбомы

грядет новая революция?? :blink:
+Цитировать сообщение
incognito
Jun 13 2006, 20:16

Приезжий
Мои альбомы

грядет новая революция?

Дзядзька, якому мы ўсе адзін час верылі, казаў што рэвалюцыі ў Беларусі не будзе. І я лічу, што ў бліжэйшы час яе не будзе, але некалі па-любому здарыцца - сапраўдная: са зброяй і харугвамі, партызанамі і новымі героямі. А можа і грамадзянская вайна будзе, але гэта яшчэ няскора... :)  А ўлада і так у хуткім часе памяняецца на больш цывілізаваную (не без дапамогі сумленных людзей, канешне), але гэта будзе не рэвалюцыя - гэта будзе справядлівасць.
     Храналогія падзей можа быць крыху іншай - можа яшчэ што падмяшаецца (перыяд бязладдзя, ваенная хунта), але ўсё гэта ў наш шалёны час вельмі і вельмі верагодна. :D Лёгка разважаць, толькі той, хто сапраўды клапоціцца пра будучыню нашага краю не разважае, а дзейнічае. І без смайлікаў. :D  :D
+Цитировать сообщение
smartman
Jun 14 2006, 15:39

Частый гость
Мои альбомы

Ды тут нешта не вельмі добрае памышляюць.

:clap_1:

Га-га-га! Я зразумеў. Тут мусіць хочуць аднаго гуся звергнуць, а другога паставіць. Навошта гэта вам. Напрыклад я нічога добрага ў Мілінкевічу не бачу.
Вось напрыклад, НА ЯКІ НАМ ХРЭН перціся  ў ты Еўразвяз, ШТО ТАМ ДОБРАГА? Калі мы адлучымся ад Расеі, нам газ перакрыюць   :) Як вы будзеце есці, ды і падумайце аб хакеі, аб вяскоўскіх, куды ім будзе дзявацца. Хакеісты ад нешчыты палятуць за мяжу, ды і Мілінкевіч не захоча мабыць сяло падымаць.
Я не бачу нічога добрага ні ў Лукашэнку, ні ў Мілінкевічу.

ЗЫ Можа я што крыху не так зразумеў, тады выбачайце.
      Я ў палітыку не лезу, але сваё меркаванне маю.
+Цитировать сообщение
SMB
Jun 14 2006, 21:39

ACAB
Статус ICQ:
Мои альбомы

Калі мы адлучымся ад Расеі, нам газ перакрыюць 

а газ трэба не прасіць у Расеі па 45 баксаў(цана для асабліва бедных - гэтаж нават пастыдна!!!),  а уваходзіць у Эўразвяз, працаваць,  зарабляць і плаціць нармальны яго кошт!
+Цитировать сообщение
ELZA
Jun 14 2006, 22:54

затаилась на время..
Мои альбомы

рулите! for ever!
+Цитировать сообщение
smartman
Jun 15 2006, 12:48

Частый гость
Мои альбомы

Ой Anro, нават не ведаю.
Па мне дык было б добра даць уладу растаманам (жарт  :megalol: ).
А калі па праўдзе дык мусіць я пакуль не бачыў, або ні чуў пра такіх дзеячаў, якія мне б спадабаліся.
А ў цябе нехта ёсць на прыкмеце?
2SMB
Ну дык давайце будзем купляць газ ў Расеі за 100 баксаў.
+Цитировать сообщение
amberss
Jun 15 2006, 19:11

Приезжий
Мои альбомы

Я за парламенсую рэспубліку.Хаця ня ведаю,як гэта будзе.Беларусы ўжо адвыклі ад дэмакратыі
+Цитировать сообщение
incognito
Jun 17 2006, 09:45

Приезжий
Мои альбомы

Яки час Вы маеце на увазе, кали кажаце "ближэйшы"?

Два гады.
+Цитировать сообщение
Wladislaw
Jul 25 2007, 11:25

Приезжий
Мои альбомы

QUOTE(incognito @ Jun 14 2006, 00:16)
  А ўлада і так у уткім часе памяняецца на больш цывілізаваную (не без дапамогі сумленных людзей, канешне), але гэта будзе не рэвалюцыя - гэта будзе справядлівасць.
*

Да Вы аптимист! Чтобы власть сама взяла и поменялась на новую(иную), цивилизованную, да ещё и на постсоветском пространстве, в котором ныне находится и Белорусия... Посмотрите на Восток. Увидите на что меняется власть без революций. А революции заканчиваются ой как крававо: лыбая революция после победы(?) начинает отметать соратников. Факты далеко не только из ВОСР 1917 года.
+Цитировать сообщение

ОтветитьСоздать новую тему
Читайте также: Свобода · Інфармацыйны Партал "Прауда" · Яндекс срывает маски · Клясычны правапіс vs. Наркамаўка · Як пачаць размаўляць па-беларуску? · Власть поддерживает фашистов · Поддержка Лукашенко - автоматический бан · Акции и флэш-мобы · Респект Сморгони! · Усе на плошчу! · Противостояние на Октябрьской площади · Текст телевыступления Александра Козулина

Реклама: ·