![]() | Начало |
| Сморгонь.org | Погода | Расписание поездов | Фото | Форумы | Хостинг |
![]() ![]() ![]() |
Заходим на и в строке поиска набираем "ацкий сотона", далее жмем "Найти". Первая ссылка наша. | |
|
Я не разумею ў чым сэнс топіка, але назіранне трапнае. Мне заўсёды было цікава, як пашукавікі шукаюць сайты па зададзеных словах - і сапраўды, як? Здараецца набіраеш адно, а шукаецца зусім іншае, ажно смешна становіцца (шукаеш сайты прысведчаныя тату-мастацтву ці проста выявы татуіровак, а спіс спасылак на першай старонцы Яндэкса такі, небыта набраў жопа, инцест, хер, куннилингус :) ).
| |
|
Во-первых пишется с двумя Ц(на сколько я знаю)
Во-вторых наc нигде нет: :P кстати в яндексе мы проходили по некоторых ссылках: спасибо Sepul'у (http://smorgon.org/forum/index.php?showtopic=471) | |
|
2V!rus
У цябе нейкі іншы Яндэкс? :) У мяне ўсё бачна. Увогуле, гэта адзін з прыкладаў сцёбу беларускіх вэб-майстраў. Каб прапіхнуць сайт па нейкіх запытах на вышэйшыя пазыцыі, трэба на вялікай колькасці сайтаў размясціць спасылкі на аб'ект з пэўнымі словамі, па якіх вы хочаце выйсці ў топ. Напрыклад, сайт Буша калісьці ў Гугле прасунулі на першае месца па запыту looser, а сайты БТ і АНТ не так даўно былі на першых месцах у Яндэксе па запыту "ложь" (зараз на першай толькі АНТ на 3-м месцы). 2incognito Тату - гэта высокачастотны запыт, таму ён хутчэй за ўсё трапіў у спіс ключавых слоў у бэкдорах - левых сайтах, прызначаных для прасоўвання зусім іншых сайтаў па высокачастотных запытах. Пошукавікі з гэтай з'явай актыўна змагаюцца, але пакуль безрэзультатна. | |
|
А можно еще вот так: в www.google.com набираем "враг народа" и нажимаем "Мне повезет!" %)
| |
|
Ну не вижу я нас на Яндексе!!!
Только сайт Луки на 1-ом :D | |
|
2V!rus
QUOTE Только сайт Луки на 1-ом Что и требовалось показать. | |
![]() ![]() |