Сморгонь.org | О городе | Карта | Погода | Расписание поездов | Фото | Форумы | Чат | Почта | Хостинг

Здравствуйте, Гость ( Авторизация | Регистрация )

ОтветитьСоздать новую темуСоздать новое голосование

> Мафія у Атп№17 г. Смаргоні

iBelarus
Aug 19 2008, 11:36

Турист
Статус ICQ:
Мои альбомы

Жыў-быў Аўтобусік. Езьдзіў ён па смаргонскіх вуліцах, людзей вазіў туды-сюды. Любіла я гэты Аўтобусік, бо калі маленькая была каталася ў кабіне, дзе вадзіцель... на кнопкі ціскала - дзьверы адчыняла :)
Але вырасла я. Любіць Аўтобусік проста за настальгічныя ўспаміны не хацелася. Надта ж гэты Аўтобусік старэнькі быў, хварэў, крыхцеў, і людзей туды-сюды вазіць не хацеў. Яму ўжо даўно-даўно паложана было на пэнсію сыходзіць.

Але злы і ненасытны Дырэктар Атп №17 г.Смаргоні не пускаў Аўтобусіка. Раніцай плёткамі выганяў яго тусіць па маршрутах.
Ды ёсьць справядлівасьць! Людзі "з верху" загадалі адпусьціць Аўтобусіка. Прыгразілі злому і ненасытнаму Дырэктару.
Але Дырэктар злы і ненасытны аказаўся яшчэ і хітрым. І зрабіў ён наступнае...
Па паперах сьпісалі Аўтобусік з нумарам 15-64 ГкН. А насамрэч, тупа намалявалі на ім нумар Іншага  аўтобуса, а на Іншы аўтобус намалявалі новы нумар.
Вось і езьдзіць па Смаргоні з "новым" нумарам старэнькі сьпісаны пэнсіянер Аўтобусік.

ibelarus.net

Пользователь offlineПрофайлОтправить личное сообщение
Вернуться к началу страницы
+Цитировать сообщение
Yogesh
Aug 23 2008, 17:55

Частый гость
Мои альбомы

Это далеко не самое худшее из того, что может быть, и даже из того, что есть. Мафия везде, но наши мафиози отличаются от Тано Кариди и Дона Карлеоне. И не последнюю роль играет разница в масштабах. Может, это и к лучшему. А вообще, победить мафию можно только одним способом -- изменить всю систему. И не так, как это пытались и пытаются сделать разного рода революционеры и реформаторы. Они, наивные люди, полагают, что можно построить новое общество со старыми людьми, но что бы они ни брали за образец -- коммунизм, капитализм, Город Солнца -- всё равно получаются одни и те же валенки. А потому что нельзя сделать стальной болт из папье-маше.
Пользователь offlineПрофайлОтправить личное сообщение
Вернуться к началу страницы
+Цитировать сообщение

ОтветитьСоздать новую тему
Читайте также: Сморгонская медицина · лежачие "полицейские"

Реклама: ·